butelka czerwonego wina CELEBRO
2 x cynamon
4 gwiazdki anyżu
6 goździków
laska wanilii
sok z jednej pomarańczy
sos:
3 łyżki majonezu
1 łyżka miodu
sok z cytryny
skórka z 1 limonki
szczypta cynamonu
Zagotować wino z przyprawami i sokiem z pomarańczy. Obrane gruszki i pokrojone na pół wsadzić do gotującego się wina i na wolnym ogniu przez ok 30 minut podgotować.
Majonez mieszamy z miodem cytryną skórką z limonki i cynamonem i ubijamy.
2 x cynamon
4 gwiazdki anyżu
6 goździków
laska wanilii
sok z jednej pomarańczy
sos:
3 łyżki majonezu
1 łyżka miodu
sok z cytryny
skórka z 1 limonki
szczypta cynamonu
Zagotować wino z przyprawami i sokiem z pomarańczy. Obrane gruszki i pokrojone na pół wsadzić do gotującego się wina i na wolnym ogniu przez ok 30 minut podgotować.
Majonez mieszamy z miodem cytryną skórką z limonki i cynamonem i ubijamy.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za każdy komentarz.