Trwa czas spotkań przy grillu. Moim znajomym znudziły się już karkówki więc ostatnio zrobiłam im zupę z grilla.
Produkty Hilcona to świeże i zdrowe produkty. Nie zawierają polepszaczy i konserwantów. Marka dba o to aby konsumenci zadowoleni byli nie tylko ze smaku ale i jakością.
Hilcona wyszła też na przeciw osobom, które zrezygnowały z mięsa. Ta linia produktów nazywa się: Hilcona Veggie.
Hilcona posiada bogatą gamę produktów. Znajdziemy makarony, sosy i dania warzywne.
Dziś wykorzystałam tortellone Hilcona.
Składniki:
500 ml bulionu warzywnego
1 op. tortellone Hilcona ze szpinakiem
800 g pomidorów z puszki
1 cebula
2 ząbki czosnku
oliwa z oliwek
ostra papryka
sól, pieprz
por
Por pokroić w plastry. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Do żeliwnego garnku na rozgrzaną oliwę z oliwek dodajemy czosnek i cebulę. Grillujemy ok 7 minut. Dodajemy bulion i pomidory. Przyprawiamy ostrą papryką, solą i pieprzem. Pod zamkniętym grillem grillujemy zupę ok 20 minut. Następnie dodajemy tortellone i grillujemy ok 20 minut. Podajemy ze startym serem i bazylią.
Produkty Hilcona to świeże i zdrowe produkty. Nie zawierają polepszaczy i konserwantów. Marka dba o to aby konsumenci zadowoleni byli nie tylko ze smaku ale i jakością.
Hilcona wyszła też na przeciw osobom, które zrezygnowały z mięsa. Ta linia produktów nazywa się: Hilcona Veggie.
Hilcona posiada bogatą gamę produktów. Znajdziemy makarony, sosy i dania warzywne.
Dziś wykorzystałam tortellone Hilcona.
Składniki:
500 ml bulionu warzywnego
1 op. tortellone Hilcona ze szpinakiem
800 g pomidorów z puszki
1 cebula
2 ząbki czosnku
oliwa z oliwek
ostra papryka
sól, pieprz
por
Por pokroić w plastry. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Do żeliwnego garnku na rozgrzaną oliwę z oliwek dodajemy czosnek i cebulę. Grillujemy ok 7 minut. Dodajemy bulion i pomidory. Przyprawiamy ostrą papryką, solą i pieprzem. Pod zamkniętym grillem grillujemy zupę ok 20 minut. Następnie dodajemy tortellone i grillujemy ok 20 minut. Podajemy ze startym serem i bazylią.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za każdy komentarz.